سیاه دانه
مضرات و خواص سیاه دانه برای لاغری و ریزش مو و در بارداری
سیاه دانه,سیاه دانه چیست,سیاه دانه خواص,سیاه دانه با عسل,سیاه دانه را چگونه بخوریم,سیاه دانه و بارداری,سیاه دانه در بارداری,سیاه دانه به انگلیسی,سیاه دانه و لاغری,سیاه دانه و عسل برای بارداری,سیاه دانه چیست وچه خاصیتی دارد,خواص سیاه دانه چیست؟,گیاه سیاه دانه چیست,روغن سیاه دانه چیست,ضماد سیاه دانه چیست؟,مضرات سیاه دانه چیست؟,سیاه دانه نماد چیست,فایده سیاه دانه چیست,نام دیگر سیاه دانه چیست,سیاه دانه خواصش,سیاه دانه خواص روغن,خواص و مضرات سیاه دانه,سیاه دانه چه خواصی دارد,سیاه دانه و خواص,گیاه سیاه دانه خواص,خواص سیاه دانه و عسل,خواص سیاه دانه با عسل,سیاه دانه با عسل,سیاه دانه با عسل برای بارداری,فواید سیاه دانه با عسل,خواص سیاه دانه با عسل,عوارض سیاه دانه با عسل,خوردن سیاه دانه با عسل,ترکیب سیاه دانه با عسل,مخلوط سیاه دانه با عسل,سیاه دانه را چطور بخوریم,سیاه دانه و بارداری,خواص سیاه دانه و بارداری,سیاه دانه بارداری,سیاه دانه برای بارداری,روغن سیاه دانه و بارداری,سیاه دانه و عسل در بارداری,مصرف سیاه دانه در بارداری,خواص سیاه دانه در بارداری,تاثیر سیاه دانه در بارداری,روغن سیاه دانه در بارداری,عوارض سیاه دانه در بارداری,مصرف سیاه دانه در بارداری,خوردن سیاه دانه در دوران بارداری,مصرف سیاه دانه در دوران بارداری
در این مطلب از سایت جسارت به مضرات و خواص سیاه دانه برای لاغری و ریزش مو و در بارداری می پردازیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروروان گرامی قرار گیرد.پیامبر اکرم صلى الله علیه وسلم فرمود: “ما من داء إلا فی الحبه السوداء منه شفاء إلا السام” یعنى هیچ بیمارى نیست مگر شفاى آن در سیاه دانه است جز مرگ.
حقیقت علمى:
سیاهدانه را
از دو هزار سال در بسیارى از کشور هاى دو خاور – میانه ودور – بعنوان
درمان طبیعى بکاربرده شد. در سال 1959م دخاخنى و همکارانش چند جزئى نجیلون
را از روغن سیاهدانه خلاصه گرفتند. روغن ثابت چهل در صد را از وزن دانه هاى
سیاهدانه رو روغن هاى زودگذر و 1،4 % را از وزن آن تشکیل میدهد. همچنین
سیاهدانه از پانزده اسید آمنه، بروتن، آهک، آهن، سودیوم، و بوتاسیوم تشکیل
مى شود.و مهمترین چند جزئى هاى فعال آن عبارت است از دایتیموکینون،
ثموهیدروکینون وثیمول است.و نقش سیاهدانه در مصونیت طبیعى تا 1986م روشن
نشد جز با پژوهش هاى که دکتر قاضى و همکارانش در ایالات متحدهء امریکا تهیه
کردند. پس از آن پژوهش هاى پیرامون گیاه ها در همه سر زمینى هاى و در
زمینه هاى متعدد پى در پى شد. قاضى ثابت کرد که سیاهدانه اثرى در توانا
کردن وظیفه هاى مصونیت دارد: که میران سلول هاى لمفاوى تائى که سلولهائى
تائى مانع به میانگین 72 رسید. و در فعالیت سلولهاى کشنده طبیعى به میزان
میانگین 74 % افزون شد سپس نتیجه هاى بعض از پژوهش هاى نوى نتیجه هاى پژوهش
هاى قاضى را تاکید کرد. از جملهء آن پژوهش ها: آنچه در مجلهء مصونیت
داروئى در شماره اگوست سال 1995م از تاثیر سیاهدانه روى سلول هاى لمفاوى
انسانى در بیرونى روىچند خیزنده ها و روى فعالیت سلول هاى میکرب خور چند
هسته اى منتشر شد. و آنچه در مجلهء مصونیت داروئى در شمارهء سبتمبر 2000م
(10) پژوهش پیرامون تاثیر پیشگیرى روغن سیاهدانه ضد پیدایش و روش بزرگ
کننده سلول هاى cytomegalo virus در موش
ها منتشر شد پس روغن سیاهدانه بعنوان ضد ویروس ها آزمایش شد و میزان
مصونیتى که در وقت زود از پیدایش ویروس آندازه گیرى شد.این از راه تشخیص
سلول هاى کشیده طبیعى و سلول هاى میکرب خور بزرگ و عمل میکرب خورى است و
آنچه در مجله سرطان
اورپائى در شماره اکتبر 1999 پیرامون تاثیر چند جزئى ثیموکینون روى سرطان
شکمبه در موش ها منتشر شد. و آنچه در مجله پژوهش هاى ضد سرطان در شماره مه
1998 از شیره هاى سیاهدانه بعنوان ضد ورم هاى سرطانى منتشر شد. و همچنین
آنچه در مجله اثنو داروئى شماره آوریل 2000 م از تاثیرات سمى و مصونیتى
شیره ایثاتولى از دانه هاى سیاهدانه انتشار یافت وآنچه در مجله گیاه هاى
پزشکى در شماره فوره 1995م پیرامون تاثیر ثابت روغن سیاهدانه و تاثیر چند
جزئى ثبموکینون روى سلول هاى میکرب خور منتشر شد، و غیره از پژوهش هاى این
زمینه.
تمام خواص و فواید سیاه دانه
سیاهدانه چه خواصی دارد که اینقدر توصیه می شود تا از آن در برنامه غذایی خود حتما استفاده کنید. در این بخش از مجله سلامت سایت جسارت قصد داریم شما را با کاملترین لیست خواص سیاه دانه و فواید روغن سیاهدانه و درمان های طب سنتی با سیاهدانه و عسل آشنا کنیم.
سیاه دانه چیست؟
سیاهدانه طعمی تلخ دارد و به عنوان ادویه در مواد غذایی به خصوص ترشیجات استفاده می شود.این دانه بومی جنوب غربی آسیاست و از قدیم به عنوان ضد انگل، ضد باکتری و مسهل استفاده می کردند. مصرف سیاهدانه برای زنان شیرده مفید است زیرا باعث افزایش ترشح شیر می شود. نام های دیگر سیاهدانه، سیاه تخمه، سرنیچ سیاه، سنوخ سیاه، کمون اسود، شونیز، شونوز و کمون هندی است.
خواص درمانی سیاه دانه برای درمان بیماری ها و سلامت بدن
تحقیقات نشان داده است مواد معدنی و ویتامین های موجود در سیاهدانه در درمان دیابت، سل، بیماری های قلبی و عروقی، کم خونی و میگرن مفید است.اسیدهای چرب ضروری فراوان موجود در سیاه دانه آن را به نوعی مواد غذایی ضد سرطان تبدیل کرده که در حفظ سلامت پوست و مو نیز مفید است- ۹۷/۰۲/۰۹