ترب سفید و خواص آن
ترب سفید و خواص آن
ترب سفید خواص،ترب سفید به انگلیسی،ترب سفید در بارداری،عوارض ترب سفید،تاریخچه ترب سفید
ترب سفید یکی از انواع ترب می باشد.لازم به ذکر است که ترب سفید، گیاهی با ریشه های بسیار بلند است که می توان آن را خام و یا پخته مصرف نموذ. در واقع بررسی درباره خواص این گیاه نشان می دهد که ترب سفید چربی خون را کم می کند.بهتر است بدانید که آب ترب سفید آنزیم های هاضمه ای مشابه آنزیم های موجود در سیستم گوارشی زیادی دارد.بهتر است بدانید که ترب بریده شده را نباید به مدت زیاد در هوای آزاد قرار داد زیرا ۵۰ درصد آنزیم های خود را در عرض ۳۰ دقیقه از دست خواهد داد. این گیاه که ادرارآور است، آب اضافه را از کلیه دفع می نماید.
جالب است بدانید که ترب غنی از سلولز گیاهی است که با کمک در هضم غذا، حفظ آب بدن، مانع ایجاد یبوست می گردد.بدنیست بدانید که خشکی دهان را رفع می کند.لازم به ذکر است که ترب سفید خام به شکل سالاد، دایکوناوروشی ( با ابزاری ویژه آنرا ریز کرده، بصورت رندهشده مانند در میآید.) برش خلالی آن به نام تسوما است و همراه ساشیمی ماهی خام می شود
بدنیست بدانید که ترب سفید، سموم بدن را برطرف می کند و از سرطان روده نیز
پیش گیری می نماید این گیاه ریشه ای به معده در هضم غذا کمک می رساند.گفتنی
است که مصرف ترب کلیه ها را تصفیه می کند و مانع هرگونه عفونت کلیه ای و
سیستم ادراری می گردد.
بهتر است بدانید که خاصیت ضدعفونی کننده آن اختلالات پوستی مانند خشکی، جوش، ترک خوردگی و… را درمان می نماید و به پوست شادابی می بخشد. برای استفاده، ترب را له کنید و روی صورت خود قرار دهید.بدنیست بدانید که مصرف موضعی آن برای گزیدگی حشرات، زنبور و درد و ورم به کار برده می شود. این گیاه، سوخت و ساز بدن را نظم می بخشد، گردش خون را بهبود می دهد، سردرد را برطرف و گلودرد را درمان می نماید.
این گیاه در ایران خیلی مصرف ندارد ولی پر خاصیت است.
ترب سفید و خواص آن
مطالب مرتبط:
- ۹۴/۱۰/۱۸