فروشگاه اینترنتی خلتون

فروشگاه اینترنتی خلتون

فروشگاه اینترنتی خلتون

فروشگاه اینترنتی خلتون

فروشگاه اینترنتی خلتون

۳۷ مطلب در دی ۱۳۹۴ ثبت شده است

برای درمان کبودی و بریدگی پوست چه کنیم؟

چهارشنبه, ۳۰ دی ۱۳۹۴، ۰۱:۱۴ ب.ظ

برای درمان کبودی و بریدگی پوست چه کنیم؟

کبودی و بریدگی پوست,بیماری کبودی و بریدگی پوست,کبودی و بریدگی پوست در بارداری,علائم کبودی و بریدگی پوست,درمان کبودی و بریدگی پوست,درمان کبودی و بریدگی پوست با طب سوزنی,مواد غذایی مناسب برای درمان کبودی و بریدگی پوست,کبودی و بریدگی پوست را چگونه درمان کنیم,کبودی و بریدگی پوست در کودکان,کبودی و بریدگی پوست در بزرگسالان,کبودی و بریدگی پوست در نوزادان,کبودی و بریدگی پوست در بهار,کبودی و بریدگی پوست در تابستان,کبودی و بریدگی پوست در پاییز,کبودی و بریدگی پوست در زمستان,آشنایی با کبودی و بریدگی پوست,همه چیز در مورد کبودی و بریدگی پوست,کبودی و بریدگی پوست واگیردار است,کبودی و بریدگی پوست و درمان آن,ورزشهای مناسب برای درمان کبودی و بریدگی پوست

درمان بریدگی, بریدگی دست,  درمان کبودی پوست

به گزارش بی اس ام اس آیا تا به حال برای‌تان اتفاق افتاده که یکدفعه از روی دوچرخه به روی زمین پرت شوید و یا به دیوار برخورد کنید و قسمتی از بدن‌تان کبود شود؟ آیا می‌دانید وقتی بدن شما ضربه می‌خورد و کبود می‌شود چه کاری باید انجام دهید و اصلاً چرا بدن کبود می‌شود؟ برای پاسخ سوالات، متن زیرا را بخوانید.

علت‌های ایجاد کبودی

کبودی که در پزشکی آن را کوفتگی می‌‌نامند، به دلیل آسیب دیدن عروق خونی کوچک زیر پوست در اثر ضربه دیدن ایجاد می‌شود که در اثر آن  خون از رگ‌های خونی به بافت‌های مجاور نشت کرده و موجب کبود شدن بدن می‌شود. اکثر کبودی‌ها به رنگ ارغوانی در می‌آیند. بدن بعضی افراد هم زودتر کبود می‌شود آیا می‌دانید چرا؟ ممکن است یک آسیب مشخص در دو فرد مختلف، کبودی‌های متفاوت ایجاد کند. این مقدار کبودی حتی با توجه به سن نیز متفاوت خواهد بود؛ مثلا گاهی یک آسیب جدی روی بدن یک نوجوان و یا جوان فقط ممکن است یک کبودی کوچک ایجاد کند؛ در حالی که یک آسیب کوچک روی بدن یک سالمند منجر به کبودی وحشتناک و بزرگی شود. رگ‌های خونی با افزایش سن، حساس‌تر و شکننده‌تر می‌‌شوند و حتی گاهی ممکن است بدون آسیب دیدگی، بدن یک سالمند کبود شود! میزان کبودی بدن حتی تحت تأثیر داروها نیز قرار دارد؛ مثل داروهایی که سبب لخته شدن خون و یا داروهایی که موجب خونریزی بیشتر رگ‌ها می‌شوند. (ایبوپروفن، ناپروکسن، وارفارین و آسپرین)؛ به‌خصوص اگر دارو در دز بالایی استفاده شود. داروهای کورتیزون مثل پردنیزون، با افزایش شکنندگی عروق خونی، کبودی را افزایش می‌دهند. بیمارانی که مشکلات ارثی دارند (مثل هموفیلی و یا سیروز [مشکل کبد])، بدن‌شان نسبت به سایرین زودتر کبود می‌شود. حتی ممکن است خونریزی رگ‌های آنها بسیار جدی باشد و جان آنها را تهدید کند.

مراحل بهبود کبودی

رنگ کبودی با گذشت زمان تغییر می‌کند و با نگاه کردن به کبودی می‌توان حدس زد که چه موقع به‌وجود آمده است. وقتی کبودی تازه باشد، رنگ آن قرمز و نشانه وجود خون زیر پوست است. بعد از گذشت یکی دو روز، رنگ قرمز کبودی به آبی یا بنفش متمایل می‌شود. تقریباً بعد از شش روز به رنگ سبز و بعد از هشت الی نه روز به رنگ زرد یا زرد قهوه‌ای در می‌آید و به طور کلی پس از 2 الی 3 هفته، کبودی کاملاً برطرف و رنگ پوست عادی می‌شود.

در صورت تداوم کبودی چه باید کرد؟

گاهی اوقات به جای اینکه با گذشت زمان کبودی بهبود یابد، اندازه آن بزرگ‌تر و اوضاع وخیم‌تر می‌شود و حتی ممکن است درد نیز داشته باشد. دو دلیل برای این موضوع وجود دارد: اول اینکه مقدار زیادی خون در زیر پوست یا عضله جمع شده است که بدن به جای از بین بردن و کاهش این خون، دیواره‌ای دور آن تشکیل می‌دهد و چیزی شبیه یک استخر کوچک از خون به وجود می‌آید که هماتوم نامیده می‌شود. در این مواقع حتماً لازم است به پزشک مراجعه کنید و تحت مراقبت پزشکی قرار بگیرید. دلیل دوم که خیلی به ندرت پیش می‌آید، زمانی است که کلسیم (ماده‌ اصلی تشکیل‌دهنده استخوان) در بدن رسوب می‌کند و باعث سفت و متراکم شدن کبودی می‌شود که آن را «myositis» می‌نامند. این موضوع را می‌توان با اشعه ایکس تشخیص داد و لازم است برای آن حتماً به پزشک مراجعه شود.

علل نادر کبودی

تجمع 1 الی 3 میلی‌متر از خون در زیر پوست که بیشتر روی پاها ظاهر می‌شوند، می‌تواند به دلایل مختلفی از جمله عفونت دریچه‌های قلب، عملکرد غیرطبیعی قلب و لخته شدن پلاکت‌ها باشد که اغلب به صورت نقاط کوچک قرمز رنگی روی پوست ایجاد می‌شوند. کبودی اطراف ناف ناشی ازخونریزی داخل شکم است و کبودی پشت گوش می‌تواند ناشی از شکستگی جمجمه باشد.

درمان کبودی

اقدامات اولیه‌ای وجود دارند که بعد از آسیب‌دیدگی، با رعایت آنها می‌توان از ایجاد کبودی جلوگیری کرد و یا آن را به حداقل رساند. کمپرس سرد: یخ را داخل کیسه پلاستیکی و بعد درون یک حوله یا پارچه تمیز قرار دهید و روی محل آسیب‌دیده بگذارید. گذاشتن یخ به طور مستقیم روی پوست می‌تواند اوضاع را بدتر کند و یا موجب سرمازدگی شود. بسته‌های یخ تجاری نیز در فروشگاه‌ها وجود دارند. سرما، جریان خون در محل آسیب‌دیده را کاهش می‌دهد در نتیجه کبودی کمتری ایجاد می‌شود. سرما همچنین، التهاب را کاهش می‌دهد، اگر برای‌تان امکان دارد، قسمت آسیب‌دیده را بالاتر از سطح قلب قرار دهید تا خون کمتری به آن منطقه برسد. مثلاً اگر پاهای‌تان آسیب دیده است، دراز بکشید و آنها را در یک جای بلند قرار دهید. برای کاهش کبودی و درمان آن، از مصرف داروهایی که به آن اشاره شد، خودداری کنید. البته توجه داشته باشید که نباید مصرف آنها را خودسرانه و بدون تجویز پزشک قطع کرد. در نهایت با دست، منطقه آسیب‌دیده را فشار دهید. این عمل مانع از خونریزی زیاد می‌شود.

تغذیه و درمان کبودی

ممکن است باور نکنید، ولی با تغییر در رژیم غذایی می‌توان کمبودی‌های بدن را سریع‌تر و آسان‌تر درمان کرد حتی در مقایسه با استفاده از انواع کرم‌ها، بعضی مواد غذایی اثر بیشتری دارند.یونجه: آب و جوانه یونجه به درمان سریع کبودی کمک می‌کند. یونجه حاوی مقادیر بالایی مواد معدنی و ویتامین K است که در لخته‌شدن خون و بهبود کبودی مؤثر است. می‌توانید از جوانه آن در تهیه سالاد، سوپ و یا ساندویچ استفاده کنید. همچنین حاوی مقادیر فراوانی آنتی‌اکسیدان، اسیدفولیک و منیزیم و روی می‌باشد. ترکیب آب یونجه با آب هویج به مقدار مساوی، طعم قوی یونجه را کاهش می‌دهد.پرتقال: پرتقال و سایر میوه‌ها و سبزیجات سرشار از ویتامین C نیز کبودی را درمان می‌کنند. کمبود این ویتامین نیز می‌تواند دیواره رگ‌های خونی را نازک و ضعیف کند؛ به طوری که حتی با کوچک‌ترین فشار، بدن فرد کبود شود. آووکادو، گوجه‌فرنگی، سیب‌زمینی، خیار، کلم‌پیچ، بروکسل و خرمالو نیز کبودی را بهبود می‌بخشند.

درمان بریدگی, بریدگی دست,  درمان کبودی پوست

بریدگی

لحظه‌‌ای بی‌توجهی می‌تواند به بریدگی دست و انگشت شما منتهی شود. اولین قدم در مراقبت از بریدگی و خراش، جلوگیری از خونریزی است. خونریزی اکثر زخم‌ها را می‌توان با یک فشار ملایم مستقیم به‌وسیله یک پارچه تمیز و یا پانمسان و باند، متوقف کرد. حدود 10 -20 دقیقه فشار دهید. اگر بااین کار خونریزی متوقف نشد، به سرعت به دنبال راه چاره باشید و حتماً به پزشک مراجعه کنید. گام بعدی شستن زخم با آب و صابون است. هر نوع ماده خارجی، مثل خاک و چوب و … را که می‌تواند به عفونت منجر شود، کاملاً شسته و از زخم خارج کنید. استفاده از یک موچین تمیز و استریل برای بیرون کشیدن مواد خارجی از بریدگی مناسب است؛ اما کاملاً مواظب باشید که زخم را عمیق‌تر و اوضاع را وخیم‌تر نکنید. پس از آن بریدگی را به آرامی بشویید و برای استریل کردن آن، از بتادین استفاده کنید. سپس آن را با یک پانسمان مثل گاز ببندید تا از ایجاد عفونت و ورود میکروب به داخل آن جلوگیری شود.پمادهای آنتی‌بیوتیک، مثل باسیتراسین و یا نئوسپورین نیز به بهبود زخم و حفظ رطوبت آن کمک می‌کنند. مراقبت مداوم از زخم بسیار مهم است. سه بار در روز محل بریدگی را با آب و صابون بشویید و روی آن پماد آنتی‌بیوتیک بزنید و در صورت نیاز، باند آن را تعویض کنید. بریدگی اگر فراتر از پوست بوده و سطح عمیقی از گوشت نیز بریده شده باشد، حتماً باید پزشک آن را بخیه بزند. زخم هر چه زودتر بخیه بخورد، خطر عفونت کاهش می‌یابد. در حالت ایده‌آل، ظرف شش ساعت بعد از بریدگی، زخم باید بخیه شود. بیماران دیابتی، بیماران سرطانی که تحت شیمی درمانی هستند، بیمارانی که داروهای استروئیدی مثل پردنیزون استفاده می‌کنند و مبتلایان به ایدز نسبت به سایر افراد، زودتر بریدگی و زخم آنها عفونی می‌شود.

علائم عفونت زخم

اگر مایع زرد یا سبز رنگی (چرک) از درون زخم خارج شود و یا پوست اطراف زخم قرمز رنگ و متورم و دردناک شده باشد، زخم عفونت کرده است و باید به پزشک مراجعه نمود. اگر همراه با عفونت تب هم شروع شود، باید عفونت را جدی‌تر گرفت و در اولین فرصت نزد پزشک رفت. اگر در 10 سال اخیر واکسن بیماری کزاز را دریافت نکرده‌اید، حتماً بعد از بریدگی و خراش نزد پزشک رفته و واکسینه شوید.

تغذیه و  درمان بریدگی

تغذیه مناسب در درمان بریدگی‌ها بسیار مؤثر است و با کمک به سیستم ایمنی بدن و کشتن میکروب‌ها سرعت بهبود بریدگی را افزایش می‌دهد. متأسفانه هیچ راهی برای جلوگیری و یا کاهش ایجاد بریدگی و خراش وجود ندارد؛ جز اینکه کمی بیشتر احتیاط کنید.میخک:میخک درخت گرمسیری است که عطر فوق‌العاده‌ای دارد و نه تنها بوی روغن و یا پودر آن آرامبخش است، بلکه غنی از اوژنول می‌باشد. اوژنول نوعی ماده شیمیایی است که خاصیت ضددرد و ضدعفونی‌ کنندگی دارد؛ بنابراین از روغن میخک برای کاهش درد و عفونت زخم‌ها استفاده می‌شود.سیر: سیر یکی از طبیعی‌ترین و بهترین آنتی‌بیوتیک‌هاست که در درمان زخم‌ها مؤثر است.آویشن: آویشن یکی از  غنی‌ترین منابع تیمول است که بسیار معطر می‌باشد و بعد ازمیخک و سیر، برای درمان عفونت و زخم بسیار مؤثر است. از آویشن به صورت موضعی برای درمان سوختگی و مشکلات عضلانی و پوستی استفاده می‌شود.زغال اخته: زغال اخته از آنجا که حاوی اسید هپیوریک می‌باشد، خاصیت ضدباکتریایی دارد و به درمان زخم و بریدگی کمک می‌کند.عسل: مطالعات نشان می‌دهند که مالیدن عسل بر روی زخم، بهبود آن را سرعت می‌بخشد، زیرا دارای خواص ضدباکتریایی است.گل اشرفی: در قرن 19 از گل اشرفی برای درمان بیمارانی که زخم‌ آنها دیر بهبود می‌یافت، استفاده می‌کردند. آنها این گل را در الکل خیس کرده و روی زخم قرار می‌دادند.

منبع: دنیای سلامت

برای درمان کبودی و بریدگی پوست چه کنیم؟

  • محسن نعمتی

خواص سنگ ها و درمان با آنها

سه شنبه, ۲۹ دی ۱۳۹۴، ۰۷:۳۹ ب.ظ

خواص سنگ ها و درمان با آنها

خواص سنگ ها و درمان با آنها,فواید سنگ ها و درمان با آنها,سنگ ها و درمان با آنها درمانی,خاصیت سنگ ها و درمان با آنها,خواص سنگ ها و درمان با آنها درمانی,خواص سنگ ها و درمان با آنها برای پوست,خواص سنگ ها و درمان با آنها برای مو,خواص سنگ ها و درمان با آنها برای جوانی,خواص سنگ ها و درمان با آنها برای بارداری,خواص خوردن سنگ ها و درمان با آنها,فواید سنگ ها و درمان با آنها خام,فواید سنگ ها و درمان با آنها پخته

خواص سنگها و درمان با آنها

تاریخچه سنگ درمانی

به گزارش بی اس ام اس سنگ درمانی که از دیرباز در زمره درمانهای طبیعی بوده، امروزه تحت نام (gem therapy) به عنوان یکی از رشته های طب مکمل معرفی و طبقه بندی می شود. استفاده از خواص سنگها و درمان با آنها،بر خلاف استقبال گسترده مردم جهان طی سالهای اخیر، موضوع جدیدی نیست، بلکه هزاران سال قدمت دارد. شواهد کاربرد سنگهای طبیعی برای درمان بیماریهای مختلف در قدیمی ترین تمدنهای بشری به چشم می خورد. بر اساس این شواهد، در طول تاریخ از سنگهای قیمتی و نیمه قیمتی برای مقاصد درمانی، محافظت افراد در برابر بلایای طبیعی و تاثیرات نامطلوب محیطی استفاده می شده است. قدیمی ترین گزارشها در مورد خواص درمانی گوهرها به هزاره 4 پیش از میلاد باز می گردد. چنین به نظر می رسد که کتیبه های سومری و متون علوم ودایی مربوط به هند باستان، کهن ترین آثار بر جای مانده از این دانش قدیمی یعنی استفاده از خواص سنگها و درمان با آنها می باشند. در طب سنتی هند (آیورادا) دستورات دقیقی در مورد تهیه پودر، خمیر و الگریز با سنگهای شفا بخش وجود دارد. متون و دستورات این طب تا به امروز حفظ شده و توسط پزشکان آن در سراسر دنیا و بخصوص در آمریکا، اروپا و هند بکار گرفته می شود.در چین باستان نیز درمانگران از خواص سنگها و درمان با آنها آگاه بوده اند. کتاب امپراطور زرد (حدود 500 سال قبل) که توسط پی یو نگاشته شده دارای توضیحات فراوانی در مورد گوهرها و تاثیر آنها بر بدن انسان است. امروزه نیز کشور چین یکی از بزرگترین عرضه کنندگان گوهرها و سنگهای شفابخش در سراسر دنیاست.

خواص سنگ ها و درمان با آنها

خواص سنگ ها, خواص سنکها, درمان با سنگ ها, ویژگیهای سنگها

خواص سنگ ها

1–خواص سنگ آکوارمارین :خواص درمانی سنگ آکوارمارین،برای بیماریهای مجاری تنفسی مانند برنشیت و ناراحتی های ناحیه گردن. افزایش قدرت سیستم دفاعی بدن.2 –خواص سنگ ابسیدان رنگین کمان :خواص درمانی سنگ ابسیدان رنگین کمان،باعث تسکین عفونتها و التهابات شده و ضد باکتری میباشد و نیز مانع زخم معده است.

خواص سنگ ها, خواص سنکها, درمان با سنگ ها, ویژگیهای سنگها

خواص سنگ ها

3–خواص سنگ ابسیدان لکه برفی :خواص درمانی سنگ ابسیدان لکه برفی،عملکرد روده هارا آسان میکند و تقویت کننده استخوانهاست.4– خواص سنگ آمازونیت :خواص درمانی سنگ آمازونیت،برای تقویت مغز ، اعصاب و آرامبخش است.

خواص سنگ فیروزه, خواص سنگ نمک, خواص سنگ شرف شمس

خواص سنگ ها

5 –خواص سنگ کهربا :خواص درمانی سنگ کهربا،آنتی آلرژی و ضد اگزما و ناراحتیهای پوستی است.6 –خواص سنگ آمیتیست :خواص درمانی سنگ آمیتیست،ضد میگرن و فشارهای عصبی و مفید برای سیستم کلی اعصاب.7 –خواص سنگ اون چورین :خواص درمانی سنگ اون چورین،درمان بیماریهای چشمی ریزش اشک ، ضد شوره سر و بوسیله ارتعاشات ملایم این سنگ ناراحتی های قلبی و سیستم عصبی در مان میشود.8 –خواص سنگ پریدوت :خواص درمانی سنگ پریدوت،عموما” اثر مثبت بر اصلاح بافت ها دارد و برای گردش خون مفید است.

خواص سنگ فیروزه, خواص سنگ نمک, خواص سنگ شرف شمس

خواص سنگ ها

9-خواص سنگ توپاز آبی :خواص درمانی سنگ توپاز آبی،صدا را تقویت میکند وبرای التهاب گلو و رفع گرفتگی صدا موثراست. واعصاب راتقویت و افسردگی را درمان میکند.10 –خواص سنگ تورمالین :خواص درمانی سنگ تورمالین،آرامبخش و قدرت تمرکزرازیاد میکند.ونیز تاثیر ضد سرطانی دارد.11 –خواص سنگ چشم ببر :خواص درمانی سنگ چشم ببر،فعال کننده اندامهای حرکتی مانند مفاصل است.12 –خواص سنگ رودونیت :خواص درمانی سنگ رودونیت،تاثیر قوی بر شنوائی دارد ودر تقویت ششها و درمان دیابت موثر بوده و در ضمن قدرت فراکیری را افزایش میدهد.13 –خواص سنگ سلیمان :خواص درمانی سنگ سلیمان،(اونیکس) تقویت کننده ناخن ، چشم وپوست بوده از ریزش مو میکاهد و جریان خون را تحریک میکند.14 – خواص سنگ کریستال :خواص درمانی سنگ کریستال،مفید برای قلب ، غدد لنفاوی ، جریان خون و همچنین باعث تقویت چشم و ریه نیز میشود.

خواص سنگها و درمان با آنها

15–خواص سنگ لاجورد :خواص درمانی سنگ لاجورد،مفید در درمان فشارخون بالا ومسکن در دردهای سر.16 –خواص سنگ سودالیت :خواص درمانی سنگ سودالیت،آرامبخش ، و غده تیروئید و دیگر غدد را تقویت نموده ، محرک مغز و بافتهای لنفاوی است. وبه بدن نیروی حیات میبخشد.17 –خواص سنگ سیترین :خواص درمانی سنگ سیترین،برای رفع افسردگی ، عصبانیت ، نگرانی مفید است.18 –خواص سنگ عقیق آبی :خواص درمانی سنگ عقیق آبی،موثر در درمان سردرد و گرفتگی عضلانی.19 –خواص سنگ عقیق خزه ای :خواص درمانی سنگ عقیق خزه ای،مفید در درمان دیابت .20 –خواص سنگ کارنلین :خواص درمانی سنگ کارنلین،تصفیه کننده دستگاه گوارش وموثر در هضم و جذب غذا وگردش خون .21 – خواص سنگفلوریت :خواص درمانی سنگ سنگفلوریت،درمان بیماریهای مغزی و مشکلات ذهنی.22 –خواص سنگ فیروزه :خواص درمانی سنگ فیروزه،مفید برای کبد ، غدد و تقویت چشم ها.23 –خواص سنگ کوارتزدودی :خواص درمانی سنگ کوارتزدودی،مناسب برای افراد کم انرژی وموثر برای شکم ، کلیه ها ، لوزالمعده و اندامهای جنسی.

خواص سنگ فیروزه, خواص سنگ نمک, خواص سنگ شرف شمس

خواص سنگ ها

24 –خواص سنگ کوارتز صورتی :خواص درمانی سنگ کوارتز صورتی،موثر در عملکرد تخمدانها و بیضه ها در هر دو جنس.25 –خواص سنگ گارنت :خواص درمانی سنگ گارنت،مناسب برای دستگاه تولید مثل ، تقویت قسمت میانی ستون مهره ها.26 –خواص سنگ لابرادوریت :خواص درمانی سنگ لابرادوریت،افزایش عملکرد قدرت دفاعی و در مان رماتیسم .27 – خواص سنگ مالاگیت :خواص درمانی سنگ مالاگیت،دارای خاصیت تصفیه کنندگی و ضد التهاب است.28 –خواص سنگ مرجان :خواص درمانی سنگ مرجان،برای بیماریهای کم خونی و ناراحتی های عادات ماهانه.29 –خواص سنگ هماتیت :خواص درمانی سنگ هماتیت،در درمان واریس ، انعقاد خون ، بازسازی خون و سلولهای بدن.30 –خواص سنگ جاسپر قرمز :خواص درمانی سنگ جاسپر قرمز،مفید برای مفاصل ، پا درد ، کمر و استخوانها

منبع:sangdarmani.persianblog.ir

خواص سنگ ها و درمان با آنها

  • محسن نعمتی

سرطان سینه

سه شنبه, ۲۹ دی ۱۳۹۴، ۰۴:۴۲ ب.ظ

سرطان سینه

سرطان سینه,بیماری سرطان سینه,سرطان سینه در بارداری,علائم سرطان سینه,درمان سرطان سینه,درمان سرطان سینه با طب سوزنی,مواد غذایی مناسب برای درمان سرطان سینه,سرطان سینه را چگونه درمان کنیم,سرطان سینه در کودکان,سرطان سینه در بزرگسالان,سرطان سینه در نوزادان,سرطان سینه در بهار,سرطان سینه در تابستان,سرطان سینه در پاییز,سرطان سینه در زمستان,آشنایی با سرطان سینه,همه چیز در مورد سرطان سینه,سرطان سینه واگیردار است,سرطان سینه و درمان آن,ورزشهای مناسب برای درمان سرطان سینه

سرطان سینه,علائم سرطان سینه,نشانه های سرطان سینه,عوامل سرطان سینه

سرطان سینه چیست؟

به گزارش بی اس ام اس سرطان سینه، رشد مهار نشده‌ی سلولهای غیر طبیعی است که در نواحی مختلف سینه ایجاد می شود. سرطان سینه ممکن است در بافتهای مختلف سینه مانند مجاری‌ای که شیر را انتقال می‌دهند، در بافت تولید کننده‌ی شیر و در بافت غیر غددی رخ دهد.  سرطان سینه پس از سرطان پوست دومین سرطان شایع در زنان است. هر ساله تعداد زیادی از مبتلایان به سرطان سینه تشخیص داده می‌شوند و تعدادی نیز جان خود را از دست می‌دهند. خطر ابتلا به سرطان سینه با افزایش سن بیشتر می شود.  در حدود سه چهارم از موارد بیماری سرطان سینه در زنان بالای 50 سال ایجاد می شود.  

به جز سن سایر عوامل خطر شامل این موارد هستند:

 سابقه‌ی فامیلی سرطان سینه

 سابقه‌ی قبلی ابتلا به سرطان سینه و یا برخی موارد غیر طبیعی دیگر در بافت سینه

 افزایش مواجهه زنان با هورمون استروژن که در شرایط زیر رخ می دهد:

بروز اولین دوره‌ی قاعدگی قبل از 13 سالگی. یائسگی بعد از 51 سالگی. استفاده از درمان جایگزینی هورمون با استروژن. افرادی که در طول زندگی باردار نشده‌اند و یا اولین بارداری آنها بعد از 30 سالگی بوده است. اضافه وزن و چاقی خصوصاً بعد از یائسگی. مصرف الکل نیز از عوامل ابتلا به سرطان سینه است. زندگی بی تحرک و فعالیت بدنی کم از عوامل دیگر ابتلا به سرطان سینه استاگرچه این بیماری سرطان سینه در زنان بسیار شایع‌تر است اما در مردان نیز روی می‌دهد.

علائم سرطان سینه:

علائم سرطان سینه شامل این موارد هستند: وجود توده و یا افزایش ضخامت در سینه و یا ناحیه‌ی زیر بغل، ترشح شفاف یا خونی از سینه، پوسته‌ریزی در نوک سینه، فرو رفتن نوک سینه به داخل، قرمزی و یا تورم سینه، فرو رفتگی پوست سینه که در آن پوست، حالتی شبیه به پوست پرتقال پیدا می کند. وقوع تغییر شکل سینه که موجب متفاوت شدن آن با سینه‌ی دیگر شود.   زخم در پوست سینه که بهبود پیدا نکند ،از علائم دیگر سرطان سینه است.

تشخیص سرطان سینه:

تشخیص سرطان سینه-پزشک شما در باره‌ی عواملی که خطر بروز سرطان سینه را افزایش می دهد سوال می کند.  مخصوصاً اگر سابقه‌ی فامیلی بیماری سرطان سینه وجود داشته‌باشد. سوالاتی نظیر:احساس توده یا افزایش ضخامت در سینه، تو رفتگی نوک سینه و یا ترشح از نوک سینه، تورم و یا تغییر در شکل ظاهری سینه،  قرمزی یا فرو رفتگی پوست سینه و بزرگ شدن غدد لنفاوی زیر بغل.اگر در معاینات توده‌ای یافت شود و یا در عکسهای رادیولوژی بافت غیر طبیعی وجود داشته‌باشد پزشک شما ارزیابی بیشتر را برای بررسی سرطان سینه احتمالی توصیه خواهد کرد.در برخی موارد قدم بعدی بررسی سونوگرافی است تا قوام توده را مشخص کند.  سونوگرافی نشان می‌دهد که توده یک بافت توپر و سفت است و یا اینکه یک کیست پر از مایع و غیر سرطانی است.

سرطان سینه,علائم سرطان سینه,نشانه های سرطان سینه,عوامل سرطان سینه

سرطان سینه

 اگر توده سفت باشد پزشک نمونه‌برداری را توصیه می کند. این به این معنی است که بافت غیر طبیعی برای بررسی آزمایشگاهی فرستاده می‌شود.ممکن است بدون انجام سونوگرافی نمونه برداری انجام شود. ممکن است از توده نمونه‌برداری شود و یا کل توده برای بررسی آزمایشگاهی فرستاده شود. نمونه‌برداری وجود سرطان سینه را اثبات می‌کند.  

دوره‌ی بیماری سرطان سینه:

سرطان سینه تا زمانی که درمان نشود رشد می‌کند و منتشر می‌شود.

پیشگیری از سرطان سینه:

پیشگیری از سرطان سینه-اگرچه این اقدامات مصون ماندن ازسرطان سینه را تضمین نمی‌کنند اما به پیشگیری از آن کمک می‌کنند.سیگار نکشید وزن خود را در حد طبیعی و مناسب حفظ کنید برای پیشگیری از سرطان سینه مرتب ورزش کنید. مصرف الکل را محدود کنید.   برای پیشگیری از سرطان سینه ،رژیم غذایی سالمی داشته باشید که حاوی مقادیر زیادی از سبزیجاتی مانند کلم بروکلی،  کلم و گل کلم باشد. در حال حاضر توصیه سازمانهای تحقیقاتی- بهداشتی بیانگر تشویق افراد به انجام معاینه فردی و یا عدم انجام آن نیست.  اما اگر سن شما زیر 40 سال است هر سه سال یک بار و در صورتی که بالای 40 سال دارید هر ساله باید توسط پزشک معاینه شوید.   بررسی رادیوگرافی سینه یا ماموگرافی را به صورت مرتب انجام دهید.  ماموگرام می‌تواند سرطان سینه را 5-2 سال پیش از اینکه تبدیل به یک توده‌ی قابل لمس شود نشان دهد. اگرچه بر سر تناوب انجام ماموگرافی‌ها اختلاف نظر وجود دارد، اما بسیاری از متخصصان همچنان توصیه می‌کنند که زنان بالای 40 سال سالیانه یک ماموگرافی انجام دهند.   محققان اختلال در برخی ژنها را در بروز سرطان سینه‌ی ارثی موثر می‌دانند و زنانی که سابقه‌ی فامیلی بروز بیماری را دارند باید مشاوره‌ی ژنتیکی داشته‌باشند.

سرطان سینه,علائم سرطان سینه,نشانه های سرطان سینه,عوامل سرطان سینه

درمان سرطان سینه:

درمان سرطان سینه به عوامل مختلفی بستگی دارد. ممکن است درمان جراحی به صورت برداشتن جزئی تا کامل سینه انجام شود و درمانهای مکمل مانند درمان دارویی، درمان هورمونی، شیمی درمانی و رادیوتراپی انجام گیرند…/ سیمرغ

سرطان سینه

  • محسن نعمتی

سلامتی در ۸ حرکت

سه شنبه, ۲۹ دی ۱۳۹۴، ۱۰:۲۰ ق.ظ

سلامتی در ۸ حرکت

خواص سلامتی,فواید سلامتی,سلامتی درمانی,خاصیت سلامتی,خواص سلامتی درمانی,خواص سلامتی برای پوست,خواص سلامتی برای مو,خواص سلامتی برای جوانی,خواص سلامتی برای بارداری,خواص خوردن سلامتی,فواید سلامتی خام,فواید سلامتی پخته

سلامتی در ۸ حرکت

۱) پیاده روی کنید:

به گزارش بی اس ام اس  طبق تحقیقاتی که در ماه مارس ۲۰۰۸ میلادی انجام شد، انجام فعالیت های روزانه سبب انتقال انرژی و شادی به ویژه به زنان می شود. به گفته محققان دانشگاه لوییزیانا استیت و دانشگاه جورجی پیاده روی سبک ۱۰ دقیقه ای در روز می تواند سبب افزایش ۲۰ درصدی انرژی و کاهش ۶۵ درصدی خستگی شود.

۲) مراقب چشم هایتان باشید:

طبق تحقیقاتی که در ماه اکتبر ۲۰۰۷ میلادی توسط پژوهشگران دانشگاه Tuffs به انجام رسید و مشروح آن در مجله the American Journal af Clinical nutrition چاپ شد، مصرف مواد غذایی با اندیس گلیسمی بالا مثل سیب زمینی و غلات و حبوبات تصفیه شده می تواند احتمال ضعف ماهیچه ای چشم را افزایش داده و زمینه ساز ابتلا به کوری در سالمندی شود

۳) یک فیلم خوب ببینید:

تحقیقات پژوهشگران دانشگاه لوماایندا در سال ۲۰۰۸ میلادی نشان داده است افرادی که عادت به دیدن فیلم های کمدی دارند، میزان کورتیزول و آدرنالین، دو هورمون استرس در خون شان به ترتیب ۳۹ و ۷۰ درصد پایین تر از این میزان در سایر افراد است.

۴) آرام باشید:

طبق بررسی هایی که در ماه آوریل ۲۰۰۸ میلادی توسط پژوهشگران دانشگاه دنور انجام شد، ۳۰ درصد از زنان معمولا همیشه عصبانی هستند. این در حالی است که عصبانیت یکی از فاکتورهای افزایش فشارخون، افزایش ضربان قلب و مسبب آزادسازی هورمون استرس است که خود زمینه ساز ناراحتی های قلبی و افسردگی است.

۵) چربی های دور شکم را آب کنید

طبق نتایج اخیر بررسی های پژوهشگران دانشگاه پنسیلوانیا که مشروح آن در مجله نورولوژی به چاپ رسیده است افزایش چربی های دور شکم در ۴۰ سالگی می تواند احتمال ابتلا به زوال عقل را در ۷۰ سالگی افزایش دهد. در ضمن احتمال ابتلای این افراد به دیابت و ناراحتی های قلبی ۳ برابر سایر افراد با وزن متعادل است.

۶) کلسترول خون تان را پایین آورید:

اگر احساس می کنید کلسترول خون تان بالاست، به یک متخصص مراجعه کنید تا آن را کاهش دهید. تحقیقات پژوهشگران دانشگاه میشیگان نشان داده است میزان کلسترول خون بالا در ۴۵ درصد افرادی که به پزشک مراجعه می کنند طی ۸ ماه ۱۵ درصد کاهش می یابد، پزشکان معمولا به شما توصیه می کنند روزانه ۱۰ تا ۲۵ گرم فیبر محلول در روز مصرف کنید و مواد غذایی ای مثل میوه و سبزیجات را در برنامه غذایی خود حتما قرار دهید.

سلامتی در ۸ حرکت

۷) ماست بخورید:

بررسی های پژوهشگران ژاپنی نشان داده افرادی که عادت به مصرف موادغذایی حاوی اسیدلاکتیک مثل ماست دارند کمتر به بیماری های لثه، افتادن دندان ها و ناراحتی های قلبی دچار می شوند. به نظر می رسد لاکتوباسیل های موجود در این نوع موادغذایی از رشد باکتری هایی مضر در دهان پیشگیری می کند.

۸) قهوه بنوشید:

بررسی هایی که در ژانویه ۲۰۰۸ میلادی توسط پژوهشگران دانشکده پزشکی هاروارد انجام شده نشان داده است، مصرف بالای قهوه می تواند احتمال ابتلا به سرطان تخمدان به ویژه در زنان یائسه را کاهش دهد. با این حال در صورتی که باردار هستید، مصرف قهوه را کاهش دهید زیرا می تواند سبب سقط جنین شود.

منبع:aftabir.com

سلامتی در ۸ حرکت

  • محسن نعمتی

پیشگیری از سرطان با مصرف میوه‌ های قرمز

سه شنبه, ۲۹ دی ۱۳۹۴، ۰۱:۳۲ ق.ظ

پیشگیری از سرطان با مصرف میوه‌ های قرمز

سرطان,بیماری سرطان,سرطان در بارداری,علائم سرطان,درمان سرطان,درمان سرطان با طب سوزنی,مواد غذایی مناسب برای درمان سرطان,سرطان را چگونه درمان کنیم,سرطان در کودکان,سرطان در بزرگسالان,سرطان در نوزادان,سرطان در بهار,سرطان در تابستان,سرطان در پاییز,سرطان در زمستان,آشنایی با سرطان,همه چیز در مورد سرطان,سرطان واگیردار است,سرطان و درمان آن,ورزشهای مناسب برای درمان سرطان

پیشگیری از سرطان با مصرف میوه‌ های قرمز

به گزارش بی اس ام اس : مطالعات جدید نشان می‌دهد آب انار می‌تواند یک درمان مناسب برای سرطان سینه باشد. در این مطالعه زمانی که مصرف آب انار را ارزیابی کردند، مشخص شد این ماده به دلیل وجود آنتی‌اکسیدان به مقدار زیاد می‌تواند به عنوان راهی برای مبارزه و جلوگیری از سرطان سینه باشد. بیش از 75 درصد از همه موارد سرطان سینه با استروژن تغذیه می‌شوند و سالانه حدود 400 هزار زن در سراسر جهان جان خود را بدین طریق از دست می‌دهند. بر این اساس محققان دانشگاه اوهایو روی مزایای انار در مبارزه با سرطان سینه متمرکز شدند. این گروه دریافتند میوه‌های قرمز دارای آب و دانه به طور طبیعی یک نوع ماده شیمیایی به نام «اسید الاجیک» تولید می‌کنند که به نظر می‌رسد برای جلوگیری از رشد سلول‌های سرطان در بافت‌های سینه مفید باشد.

پیشگیری از سرطان با مصرف میوه‌ های قرمز

طبق این گزارش، محققان مدتی است در خصوص آنتی اکسیدان‌های موجود در انار و قدرت آن برای مبارزه با سرطان سینه همانند مزایای سلامتی این میوه برای قلب مطالبی ارائه کرده‌اند. در آزمایشگاه محققان روی آنزیم روماتاس که نقش کلیدی در تولید استروژن و توسعه رشد سرطان سینه و اثرات ده‌ها ترکیب موجود در انار که با مبارزه با سرطان سینه مرتبطند، مطالعه کردند. به طور کلی محققان اظهار داشتند‌ با استفاده از آب میوه‌های قرمز دانه‌دار به خصوص انار می‌توان به مبارزه با رشد سرطان سینه پرداخت.

منبع:mardomsalari.com

پیشگیری از سرطان با مصرف میوه‌ های قرمز

  • محسن نعمتی

حمام و روشهای صحیح حمام کردن

دوشنبه, ۲۸ دی ۱۳۹۴، ۰۱:۴۸ ب.ظ

حمام و روشهای صحیح حمام کردن

خواص حمام کردن,فواید حمام کردن,حمام کردن درمانی,خاصیت حمام کردن,خواص حمام کردن درمانی,خواص حمام کردن برای پوست,خواص حمام کردن برای مو,خواص حمام کردن برای جوانی,خواص حمام کردن برای بارداری,خواص خوردن حمام کردن,فواید حمام کردن خام,فواید حمام کردن پخته

حمام و روشهای صحیح حمام کردن

روشهای صحیح حمام کردن

به گزارش بی اس ام اس روشهای صحیح حمام کردن : «استحمام» همانند بسیاری از کارهایی که در طول شبانه‌روز انجام می‌دهیم، دارای آدابی مخصوص به خود است که عدم رعایت آنها می‌تواند مشکلاتی را برای فرد فراهم کند، این موضوع تا حدی اهمیت دارد که حتی در دین اسلام نیز توصیه‌های فراوانی برای آن شده است.کشور گرم و خشک ایران در این موقع از سال شاهد گرمای گسترده‌ای است و افراد برای حفظ نظافت بیشتر و حتی جلوگیری از گرمازدگی، بیش از سایر روزها از دوش و حمام استفاده می‌کنند، ولی آیا همه ما استحمامی اصولی و درست داریم؟حمام و دوش آب سرد فقط برای نظافت نیست و برای تامین زیبایی و بهداشت امری ضروری است.بهتر است در بدو ورود به حمام، بتدریج زیر دوش رفت تا تغییراتی در جریان خون ایجاد نشودو حرارت متوسط آب بین 34 تا 37 درجه باشد.به گفته این پزشک عمومی، آبهای نیم‌گرم (30 درجه) مسکنی برای بی‌خوابی‌اند، در حالی که آب‌های گرم (38‌درجه) برای پاک کردن پوست چرب بسیار مناسب‌اند، چون چربی را کاملا حل کرده و پوست را پاک می‌کنند، ولی نباید فراموش کرد که این درجه از آب برای بیماران فشار خونی و قلبی بسیار مضر است.

ساعت حمام

ساعت حمام : سیر یا گرسنه بودن، سرد یا گرم بودن آب، روز یا شب بودن زمان استحمام همه از مواردی است که فرد باید هنگام استحمام مد نظر بگیرد، به عنوان مثال یک حمام با درجه گرمای 27 تا 30 درجه برای شخصی که صبح به سختی از خواب بیدار می‌شود و به محل کارش می‌رود، می‌تواند مفرح و نشاط‌آور باشد، ولی اگر خسته و بی‌رمق از محل کار خود مراجعت کرده‌‌اید، بهترین استحمام می‌تواند دوش نیمه گرم باشد تا خستگی از تنتان بیرون برود.دکتر حریرچی با اشاره به این که دوش نیمه گرم قبل از خواب می‌تواند به داشتن یک خواب خوب کمک کند،‌ می‌افزاید: بهتر است افرادی که دچار لرز و اختلالات دستگاه تنفسی‌اند، استحمام کوتاهی داشته باشند.افراد می‌توانند بیش از روزی یک مرتبه نیز استحمام داشته باشند، ولی نباید این مساله را از یاد ببرند که آب گرم می‌تواند نسوج بدن را نرم و شخص را خسته کند.

حمام و روشهای صحیح حمام کردن

فواید حمام با آب سرد

فواید حمام با آب سرد : برخی به حمام کردن با آب سرد علاقه دارند و اغلب در فصل تابستان از این نوع استحمام استفاده می‌کنند. به گفته دکتر حریرچی زمان این نوع استحمام نباید از 5 دقیقه تجاوز کند، چراکه استحمام با آب سرد (25 درجه) می‌تواند اثرات تحریک‌کننده‌ای در اعصاب و عضلات داشته باشد و حرارت بدن را افزایش دهد، ولی در این حین برخی به استحمام با آب نیمه‌گرم (33 تا 35 درجه) علاقه دارند که زمان آن نباید از 15 دقیقه تجاوز کند، چون ممکن است سبب خشکی پوست شود و در عین حال دسته‌ای که علاقه به استحمام با آب گرم (35 تا 41 درجه) دارند، نیز نباید بیشتر از 15 دقیقه در زیر آب باشند، چون پس از گذشت این مدت سستی و رخوت سراغ فرد خواهد آمد که تندی نبض، تنفس و افزایش گرمای بدن را در پی خواهد داشت.

توصیه‌های گرمابه‌ای

توصیه‌های گرمابه‌ای :بهتر است افراد بعد از هضم غذا با معده‌ای سبک به حمام بروند و از استحمام با معده سنگین بپرهیزند، چون استحمام در این شرایط باعث فساد غذا می‌شود. وی درخصوص استحمام ناشتا اظهار می‌کند: بسیاری عادت دارند پس از بلند شدن از رختخواب دوش بگیرند، که اغلب این عادت اشتباه، باعث ضعف آنها می‌شود، بنابراین بهتر است قبل از رفتن به حمام با میل کردن مقداری عسل از این حالت (ناشتایی) خارج شوند.بهتر است قبل از خروج از حمام کمتر از یک دقیقه آب سرد را از مچ به پایین پا ریخت و پس از استحمام بلافاصله اقدام به فعالیت نکرده و مدتی را نشست و استراحت کرد.

منبع:irannaz.com

حمام و روشهای صحیح حمام کردن

  • محسن نعمتی

گردنم درد می کند دکتر!

دوشنبه, ۲۸ دی ۱۳۹۴، ۱۰:۱۸ ق.ظ

گردنم درد می کند دکتر!

گردن درد,بیماری گردن درد,گردن درد در بارداری,علائم گردن درد,درمان گردن درد,درمان گردن درد با طب سوزنی,مواد غذایی مناسب برای درمان گردن درد,گردن درد را چگونه درمان کنیم,گردن درد در کودکان,گردن درد در بزرگسالان,گردن درد در نوزادان,گردن درد در بهار,گردن درد در تابستان,گردن درد در پاییز,گردن درد در زمستان,آشنایی با گردن درد,همه چیز در مورد گردن درد,گردن درد واگیردار است,گردن درد و درمان آن,ورزشهای مناسب برای درمان گردن درد

گردنم درد می‌کند دکتر!

به گزارش بی اس ام اس درد و اختلال عملکرد با منشأ عضله و فاسیا (بافت همبند اطراف عضله) را سندرم درد و اختلال میوفاسیال می‌نامند. این سندرم بیش از همه سروگردن، کمربند شانه‌ای و ناحیه کمری را درگیر می‌کند. شیوع این عارضه در خانم‌ها 54 درصد و در آقایان 45درصد است.حداکثر شیوع آن بین 30-49 سال است. ساده‌ترین علت شناخته شده برای این بیماری تروما وافزایش کار ساختمان میوفاسیال است. گاهی اوقات بعد از آسیب، مراکزی به صورت نقاط مدور و حساس به وجود می‌آید که این نقاط به صورت دائم پالس‌هایی (پتانسیل عمل) به سمت سیستم عصبی مرکزی می‌فرستند که سبب تولید درد می‌شود. نقاط ماشه‌ای این قسمت‌ها غالبا برای مدت‌های طولانی به صورت مناطق مخفی و خاموش در عضلات باقی می‌مانند و خود را به صورت یک محدودیت حرکت و خستگی سریع نشان می‌دهند. یکی از کارهای روزمره‌ای که به علت ایجاد میکروتروما می‌تواند سبب بروز نقاط دردناک متعدد شود، تایپ کردن است.در کل مواردی همانند وضعیت نامناسب و بی‌حرکتی طولانی مدت، کمبود ویتامین، کمبود مواد معدنی، هیپومتابولیسم واختلال عملکرد غدد می‌تواند سبب بروز نقاط دردناک شود. همچنین فشار بیش از حد به عضله درگیر (مانند بلند کردن اجسام خیلی سنگین‌)، کار کردن به مدت طولانی در یک حالت خاص، ضربه مستقیم، لرز، آرتریت و استرس‌های هیجانی از جمله عوامل تشدید کننده درد بیماران محسوب می‌شوند. در این حال سرما باعث تشدید درد وگرما باعث تقلیل آن می‌شود.

گردنم درد می کند دکتر!

دردی مبهم و عمیق‌ که در نقاط مختلف بدن ظاهر می‌شوددرد ناشی از این نقاط ماشه‌ای یک درد مبهم و غالبا عمقی است. درد می‌تواند هم هنگام استراحت و هم هنگام فعالیت در فرد بروز یابد. افراد دارای سندرم میو فاسیال غالبا دارای یک درد دائمی عضلانی، احساس سفتی و محدودیت حرکت و خستگی عمومی یا ترکیبی از اینها هستند. بیماران ممکن است از درگیری عضلات بی‌اطلاع باشند و از سردرد، درد گردن، درد مفاصل و درد پشت و درد سیاتیک در اندام شکایت داشته باشند. این درد می‌تواند مداوم یا دوره‌ای باشد اما غالبا دائمی، ناتوان‌کننده و محدودکننده است. در تعدادی از افراد شکایت آنها به صورت درد نیست و باید توجه کرد در این افراد علائم به صورت کوتاه بودن، عضلات و محدودیت حرکت است. اندازه و اهمیت عضله درگیر توسط نقاط ماشه‌ای تاثیری بر روی درد تولید شده ندارد. گاهی اوقات دسته‌ای از عضلات که دارای عصب‌گیری از یک عصب خاص یا اعصاب خاصی هستند امکان دارد با هم درگیر شوند مانند عضلات تراپزیوس بالا برنده اسکاپولا و اینفرااسپیناتوس( عضلات کتف).طولانی شدن درد در یک عضله سبب گسترش آن به سایر عضلات نیز می‌شود که به این حالت یک حالت سگمنتال می‌گویند.گاهی اوقات می‌تواند علائم دیگری مانند تعریق، تغییر در درجه حرارت پوست، اشک، ریزش ترشح بزاق، سر گیجه، عدم تعادل، زنگ زدن گوش‌ها و حتی اختلال بینایی در فرد دیده شود.اساس درمان سندرم میوفاسیال از بین بردن چرخه درد توسط تخریب نقاط ماشه‌ای است. این نقاط را می‌توان توسط روش‌های مختلفی مانند تزریق، اسپری زدن و کشش این قسمت‌ها، درمان دارویی، اولتراسوند و ماساژ از بین برد.

منبع:jamejamonline.ir

گردنم درد می کند دکتر!

  • محسن نعمتی

نکاتی در مواجهه با مشکلات گوارشی

دوشنبه, ۲۸ دی ۱۳۹۴، ۰۲:۰۹ ق.ظ

نکاتی در مواجهه با مشکلات گوارشی

مشکلات گوارشی,بیماری مشکلات گوارشی,مشکلات گوارشی در بارداری,علائم مشکلات گوارشی,درمان مشکلات گوارشی,درمان مشکلات گوارشی با طب سوزنی,مواد غذایی مناسب برای درمان مشکلات گوارشی,مشکلات گوارشی را چگونه درمان کنیم,مشکلات گوارشی در کودکان,مشکلات گوارشی در بزرگسالان,مشکلات گوارشی در نوزادان,مشکلات گوارشی در بهار,مشکلات گوارشی در تابستان,مشکلات گوارشی در پاییز,مشکلات گوارشی در زمستان,آشنایی با مشکلات گوارشی,همه چیز در مورد مشکلات گوارشی,مشکلات گوارشی واگیردار است,مشکلات گوارشی و درمان آن,ورزشهای مناسب برای درمان مشکلات گوارشی

نکاتی در مواجهه با مشکلات گوارشی

به گزارش بی اس ام اس خوددرمانی عادت معمول مردم برای درمان مشکلات و بیماری های معده ای و روده ای و ناراحتی گوارشی مثل سوزش سردل، سنگینی معده، سو هاضمه، اسهال و دردهای شکمی است.مردم تصور می کنند اگر برای درمان این دردها معده خود را از داروهای آنتی اسید و آنتی بیوتیک انباشته کنند، هیچ اتفاقی مهمی نمی افتد. برخی افراد حتی سعی می کنند از داروهای ضد اسهال قوی تر و بدون مشورت با پزشک برای درمان این علائم و ناراحتی ها استفاده کنند.متخصصان گوارش تاکید دارند که در شرایط اورژانس موارد خاص، استفاده هرازگاهی از آنتی اسید ها، بلامانع است اما به هیچ وجه درست نیست و می تواند مشکل ساز شود.اسهال ممکن است نتیجه یک عفونت ویروسی یا باکتریایی باشد و یا در اثر ابتلا به بیماری های روده کوچک مثل بیماری روده ملتهب، حمله انگلی، عدم تحمل یک غذای خاص و یا واکنش به داروهای مختلف بروز کند. بنابراین بسته به اینکه که عامل اسهال چیست، راه حل ها و درمان های متفاوتی مورد نیاز است که در صورت درمان مناسب عامل مربوطه، اسهال نیز درمان می شود. اگر اسهال ناشی از عفونت ویروسی باشد برای درمان آن نیازی به دارو نیست بلکه تنها با مصرف مایعات زیاد ظرف چند روز، اسهال درمان می شود. اما اگر عامل بروز این مشکل گوارشی عفونت های باکتریایی باشد، باید طبق تشخیص پزشک، آنتی بیوتیک مصرف شود. برای خود درمانی اسهال، فرد باید بتواند عوامل مختلف ایجاد کننده این مشکل را بر اساس علائم بیماری خود تشخیص دهد که این کار تقریبا به غیر از پزشک، برای فردی که هیچ سابقه تحصیلات پزشکی ندارد، غیرممکن است.

نکاتی در مواجهه با مشکلات گوارشی

با توجه به مطالب فوق، متخصصان گوارش دو نکته مهم را در موارد مواجهه با مشکلات گوارشی توصیه می کنند:۱) تشخیص نیاز به مصرف آنتی بیوتیک را به عهده پزشک بگذارید. معمولا مردم برای هر نوع اسهال، یک دوره آنتی بیوتیک مصرف می کنند اما مصرف آنتی بیوتیک همانطور که در بالا ذکر شد فقط در مورد عفونت های باکتریایی مورد نیاز است. همچنین دوز و طول دوره مصرف آنتی بیوتیک نیز حائز اهمیت است به همین دلایل اجازه دهید پزشکان در این مورد تصمیم بگیرند. گاهی اوقات خود درمانی وضع را بد تر کرده و منجر به مقاومت دارویی می شود.۲) از عوارض آنتی اسید ها آگاه شوید. بیشتر مردم در مصرف آنتی اسید ها برای درمان مشکلات گوارشی نیز بی احتیاط عمل می کنند. در حالی که برخی از این داروها اسید تولید شده در دستگاه گوارش را خنثی کرده و برخی دیگر تولید این اسید را افزایش می دهند. این داروها شاید در مراحل ابتدایی علائم بیماری را تا حدی تسکین دهند، اما ممکن است این علائم ناشی از یک مشکل جدی تر مثل سرطان مری معده باشد. آنتی اسید ها شاید دردهای شکمی را کاهش دهند اما بیماری را به طور کامل درمان نمی کنند. پس آزمایشات دقیق باید توسط پزشک انجام گیرد تا علت دقیق مشکل گوارشی شما و در نیتجه نحوه درمان مناسب آن، شناسایی شود.

منبع:mardomsalari.com

نکاتی در مواجهه با مشکلات گوارشی

  • محسن نعمتی

خوب جویدن غذا همیشه هم مفید نیست!؟

دوشنبه, ۲۸ دی ۱۳۹۴، ۰۱:۳۷ ق.ظ

خوب جویدن غذا همیشه هم مفید نیست!؟

خواص جویدن غذا,فواید جویدن غذا,جویدن غذا درمانی,خاصیت جویدن غذا,خواص جویدن غذا درمانی,خواص جویدن غذا برای پوست,خواص جویدن غذا برای مو,خواص جویدن غذا برای جوانی,خواص جویدن غذا برای بارداری,خواص خوردن جویدن غذا,فواید جویدن غذا خام,فواید جویدن غذا پخته

خوب جویدن غذا همیشه هم مفید نیست!؟

به گزارش بی اس ام اس : نحوه جویدن غذا بیشتر به ویژگی‌های غذایی که می‌خوریم، بستگی دارد و بنابراین می‌توانید غذاهایی را انتخاب کنید که زیاد نیازی به جویدن ندارند. برخی از محققان ادعا کرده‌اند؛ توصیه قدیمی در مورد خوب جویدن غذا همیشه هم برای سلامتی مفید نیست.

خوب جویدن غذا همیشه هم مفید نیست!؟

خوردن لقمه‌های بزرگتر و جویدن کمتر غذا برای کسانی که قصد دارند لاغر شوند بهتر است. چون لقمه‌های بزرگتر برای هضم و تجزیه شدن در معده به زمان بیشتری احتیاج دارند. این بدین معنی است که در این صورت فرد مدت طولانی‌تری، احساس سیری می‌کند و انرژی حاصل از سوخت غذا آرام‌تر آزاد می‌شود. اما برای کسانی که ورزشکار هستند بهتر است که غذاهای نرم‌تر استفاده کنند و بیشتر لقمه‌های خود را بجوند.نحوه جویدن غذا بیشتر به ویژگی‌های غذایی که می‌خوریم، بستگی دارد و بنابراین می‌توانید غذاهایی را انتخاب کنید که زیاد نیازی به جویدن ندارند.

خوب جویدن غذا همیشه هم مفید نیست!؟

  • محسن نعمتی

حقیقتی زشت در مورد مسواک شما

دوشنبه, ۲۸ دی ۱۳۹۴، ۰۱:۳۰ ق.ظ

حقیقتی زشت در مورد مسواک شما

خواص سلامتی,فواید سلامتی,سلامتی درمانی,خاصیت سلامتی,خواص سلامتی درمانی,خواص سلامتی برای پوست,خواص سلامتی برای مو,خواص سلامتی برای جوانی,خواص سلامتی برای بارداری,خواص خوردن سلامتی,فواید سلامتی خام,فواید سلامتی پخته

حقیقتی زشت در مورد مسواک شما

به گزارش بی اس ام اس : مسواک شما کثیف تر ازآن چیزی است که تصور می کنید.آیا تاکنون فکر کرده ایدکه در مسواک شما چه چیزهایی کمین کرده است. مسواک ها سرشار از انواع میکرب ها هستند. تحقیقات نشان می دهد که یک مسواک بدون درپوش می تواند بیش از 100 میلیون باکتری را در خود جای دهد. اما نگران نباشید. به هر حال دهان ما نیز چندان استریل و عاری از میکرب نیست. صدها میکروارگانیسم در دهان ما هر روز وجود دارد و این مشکل چندان بزرگی نیست. در واقع می توان گفت که مشکل زمانی جدی می شود که تعادل این باکتری ها در دهان به هم می خورد. بهتر است بدانیم که پلاک ها یا همان جرم های روی دندان، باکتری ها هستند و بنابر این با هر مرتبه مسواک زدن این باکتری ها به مسواک منتقل می شود. سوالی که در این رابطه مطرح می شود این است که آیا ممکن است در نتیجه مسواک های آلوده بیمار شد؟ پاسخ چندان روشن نیست، فارغ از این حقیقت که چه تعداد باکتری در دهان ما زندگی می کنند و یا از طریق دهان به مسواک منتقل می شوند باید گفت که دفاع بدن در مقابل این باکتری ها به قدری هست که دچار عفونت ناشی از میکرب های روی مسواک نشوید. خوشبختانه باید گفت که بدن به طور خودکار علیه این باکتری ها مبارزه می کند ، بدون آنکه علامتی از ناراحتی مشخص شود. به همین دلیل ما به درستی خبر از شواهد میکربی روی مسواکی که در دستشویی یا هر جای دیگر قرار می دهیم نیستیم . با این حال بهتر است نکات زیر را رعایت کنید تا از بروز همان مشکلات نادر که در نتیجه آلودگی مسواک است نیز مصون بمانیم.

مسواک را دور از محل توالت قرار دهید . در بسیاری از خانه ها دستشویی و توالت در کنار هم تعبیه شده و به عبارتی بسیار نزدیک به هم هستند و در اغلب موارد نیز مسواک در لیوانی کنار کاسه دستشویی قرار می گیرد. هر توالتی گازهای آلوده در هوا پراکنده می کند و این جای تعجب است که چرا مسواک را آن نزدیکی ها قرار می دهید. با این توصیفات تاکید می شود که تا آنجا که امکان دارد مسواک را جایی دور تر از توالت قرار دهید.نکته بعد اینکه بعد از توالت کردن و قبل از مسواک زدن حتما دستان خود را با آب و صابون بشویید.

حقیقتی زشت در مورد مسواک شما

مسواک خود را بعد از هر بار مصرف به دقت شستشو دهید.

مسواک خود را خشک نگه دارید . همان طور که می دانید باکتری ها تمایل زیادی به محیط های مرطوب دارند. بنابر این سعی کنید مسواک خود را در فاصله زمانی هر مرتبه مصرف، خشک نگه دارید. از درپوش مسواک بهتر است استفاده نکنید زیرا رطوبت مسواک را حفظ می کند و محیط را هر چه بیشتر مستعد رشد باکتری ها می کند.

مسواک خود را مستقیم نگه دارید. قرار دادن مسواک در جایی که مستقیم باشد بهتر است از حالت افتاده آن روی هر سطح .

هر گز از مسواک دیگران استفاده نکنید و چنین اجازه ای نیز به دیگران ندهید که بخواهند از مسواک شما استفاده کنند. حتی توصیه می شود که مسواک خود را در مجاورت مسواک دیگری قرار ندهید ، زیرا باکتری ها از یکی به دیگری منتقل می شود. هم اکنون محصولات مختلفی در بازار وجود دارد که مدعی است می تواند مسواک را عاری از باکتری کند .

حقیقتی زشت در مورد مسواک شما

روش هایی که این محصولات دارند به کمک گرما ، اشعه یا اسپری های باکتری کش است و بعضی از مسواک ها نیز گفته می شود که حاوی فرچه ضد رشد باکتری است. شواهد نشان می دهد که بعضی از این راهکارها مفید است و منجر به از بین رفتن باکتری می شود. بنابر این اگر تصمیم گرفته اید که از این محصولات استفاده کنید تاییدیه سازمان غذا و دارو را در این زمینه در نظر بگیرید. همچنین به خاطر داشته باشید که حتی بهترین محصولات نیز به قادر از بین بردن تمام باکتری ها نیستند.بعضی از وب سایت ها پیشنهاد می کنند که مثلا مسواک را در مکروویو قرار دهید تا باکتری ها از بین برود، اما همین عمل ممکن است کاراریی مسواک را تحت تاثیر قرار دهد و به عبارتی به ساختمان مسواک آسیب وارد کند.بهترین راهکار ممکن در این رابطه این است که مسواک خود را بعد از مدتی استفاده دور بیاندازید. زمان پیشنهادی در این رابطه هر سه تا چهار ماه یکبار است. و نهایت این که به خاطر داشته باشید که این باکتری ها هستند که موجب بد بویی دهان، پوسیدگی دندان و بیماری های لثه می شوند . بنابر این مسواک زدن و نخ کشیدن به دندان ها را هرگز فراموش نکنید . همچنین شستشوی دهان با مواد شوینده ضد باکتری قبل از مسواک زدن از انتقال باکتری به مسواک ممانعت می کند.

حقیقتی زشت در مورد مسواک شما

  • محسن نعمتی